Indtast søgning
For lidt skiløb på TV!  
18.04.08 Kl. 23:30  |  Af Gæst  |  14 kommentarer
Dette indlæg blot for at åbne en eventuel debat omkring TVs dækning af skisport på dansk tv.
Er det mig der er blevet sneblind? Eller har jeg ret i at de danske TV kanaler totalt boycotter skisport på proffesionelt plan? Eller i hvert fald næsten boycotter. Er det kun mig der savner en seriøs og kontinuerlig dækning af skisport generelt og alpint skiløb specielt. Som jeg opfatter det er der en pæn dækning af langrend og skiskydning. men derimod er det kun meget sjældent at der bringes alpin skiløb og det synes jeg er svagt! og MEget ærligt til trods for, at et betragteligt antal danskere dyrker denne sport og interesserer sig for den.

Jeg mener også at interessen for de danske skisportstjerner er alt for lille fra TVs side. Hvorfor er der ingen danske tv stationer der tør satse på skisport og eksempelvis følge eet talent som Sofie Sølling eller det danske håb Markus Kilsgaard. Begge har efter min mening mulighed for at få olympisk succes på et tidspunkt!

Er der noget vi kan gøre? Kan Dansk Skiforbund gøre noget? Kan brugerne af Skiworld gøre noget? Kan jeg selv?
Giv 1 stjerner Giv 2 stjerner Giv 3 stjerner Giv 4 stjerner Giv 5 stjerner 4.5 stjerner fra 2 brugere

Kategori:  Fri debat    Action:    Kommentarer (14)       RSS FeedSkifan sagde 16.05.08   |   Kl. 08:15
jeg er h elt enig med alle jer der vil ha mer tv på skærmen. hvad gør vi?

Gæst sagde 22.04.08   |   Kl. 21:18
jeg kom lige surfende rundt og stødte ind i dette blogindlæg og fik lyst til at blande mig lidt. Først vil jeg gerne indskyde at der faktisk er gode tv muligheder for at se både alpint og langrend på højt niveau hver weekend. Blot ikke på dansk tv - men på de svenske,norske, tyske etc. kanaler. men det er naturligvis ikke godt nok når man er dansker og interesserer sig for skisport. Her i Danmark bliver man overdynget med håndbold og fodbold og damehåndbold på et fornærmende lavt niveau. Lad os følge de danske skitalenter... og toppen af verdenseliten.

Gæst sagde 22.04.08   |   Kl. 08:00
kanon at dette emne bliver taget op og diskuteret her på Skiworld. Jeg er selv skifan og ser gerne meget mere skiløb på dansk TV. Men det er som om at det kun er Håndbold der bliver prioriteret på de gamle kanaler og så fodbold på tv 3. Det må være oplagt at eet af kanalerne forsøger at dyrke skisport. Det er der helt sikkert både reklamepenge og tv seere i. Men som andre her på skibloggen har skrevet må det være noget for spindoktorne i skiforbundet der ser på det. Hvad kan vi gøre? Hvordasn kan vi præge skiforbundet i den retning.

Gæst sagde 21.04.08   |   Kl. 23:02
Enig. Det er bare for dårligt at man aldrig sætter fokus på vores skistjerner - for vi har jo reelt flere stjerner på vej. Og så er skisport faktisk noget af det sport der på verdensplan er flest der ser!
Så op på hesten - skiforbund. Pres på!

Gæst sagde 21.04.08   |   Kl. 11:48
kære gæst fra den 20.4 - det kan du da godt glemme alt om. det er ikke lige min erfaring af dansk skiforbund kan tage sig af sådan en aktivitet. ja det er faktisk ikke lige min erfaring at skiforbundet overhovedet flytter sig i forhold til skisport!
men ideen var god hvis skiforbundet havde evnen til at præge debatten vi spindoktorer eller hvordan man nu gør sådan noget. men det kan de bare ikke! Om det er manglende ressourcer hos skiforbundet eller manglende evner skal jeg la' være usagt. Men de kan ikke. Det tør jeg desværre godt garantere....

Gæst sagde 20.04.08   |   Kl. 14:55
Er der ingen fra Dansk Skiforbund der har lyst til at kommentere på dette meget relevante indlæg. lad os høre noget fra sagskundskabet omkring skisport på tv!

Gæst sagde 19.04.08   |   Kl. 10:09
jeg er meget enig i dine betragtninger omkring for lidt skiløb på tvb. det er efter min mening et område som dansk skiforbund bør gå ind og arbejde meget seriøst med. kunne det være en ide at det var skiforbundet der bankede nogle større virksomheder som var parate til at lave tv sponsorater . og som kunne se en sammenhæng mellem deres produkter og skisport. gerne på eet af de mindre tv kanaler som vi alle sammen så kunne være med til at promovere. Var det ikke noget for skiworld at går i forkant på?
Se eksempelvis basketball som dk 4 er gået ind i. det kunne jo være noget for dem måske. Men god og relevantg debat til fordel for ski og skisport. Keep up the good work

Tilføj kommentar

   Kode:Blog og vind

Vær aktiv i bloggen og vind kolde kontanter. Vi præmierer både dig, som skriver de fleste blogs og dig, der får de bedste ratings.

Søg på bloggen

Nyeste indlæg

0
22.08.19
0
17.07.19
0
17.07.19
0
17.07.19
0
17.07.19