Indtast søgning

Skinyheder


Bestil dansk skiskole i Østrig med sproggaranti hos Skimundi.dk

25.10.16 / af skiworld / 2 kommentar(er)
Bestil dansk skiskole i Østrig med sproggaranti hos Skimundi.dk

Skimundi uddanner hvert år masser af danskere i ski


I 2015 startede skientusiasterne Christoffer Vorre og Ottar í Hjøllum skiportalen www.Skimundi.dk, hvor skiturister kan booke skiundervisning på 25 populære skiskoler i Østrig og sikre dansk sproggaranti. Med Skimundi, og ejernes forbindelse til søsterselskabet Snowminds, er det nu muligt for danske skientusiaster at sikre sig en dansktalende skilærer på 25 af Østrigs største og mest populære skiskoler bl.a. i Wagrain, Sölden og Zell am See.

 

Søsterselskabet Snowminds uddanner danske skiinstruktører og sikrer job på en skiskole i bl.a. Østrig, Japan og Canada og ved derfor med sikkerhed, at de østrigske skiskoler har dygtige, danske instruktører til rådighed. Udover at give dansk sproggaranti, har Skimundi også garanti for hollændere, englændere og tyskere, der dermed også kan sikre sproggaranti ved at booke skiskole gennem firmaet.

 

Ved at booke undervisning på en skiskole mindsker man risikoen for at komme til skade ved skiløb på pisterne, da skilæreren altid vil have øje for sikkerhed parallelt med at han eller hun ønsker at se en udvikling i gæstens skiløb og derfor tilpasser undervisningen så den bliver optimal til den enkelte gæst eller gruppe. Af erfaring ved de, at forældre er mest trygge, når de ved, at deres børn er i gode hænder hos en skilærer, der forstår dem, og kan hjælpe, hvis der skulle opstå problemer i løbet af skidagen. Det er for det meste upraktisk, hvis en slovakisk skilærer skal tage sig af og undervise et dansk barn og de ikke kan kommunikere. På Skimundis parnterskiskoler i Østrig er der skilærere til alle niveauer. Dvs. at selv garvede skiløbere, der har stået på ski siden de var helt små, har en fordel af, at booke en dansk skilærer gennem Skimundi.

 

Firmaet Skimundi tilbyder også at hjælpe med skiudlejning. Det betyder, at så snart du ankommer til din skidestination klar til at holde ferie, vil der være styr på stort set alt praktisk arbejde og du slipper for køen i udlejningsbutikken og ved skiskolen, men kan derimod udnytte så meget af din skiferie som muligt med skiundervisning, afslapning og fornøjelsen af at se dine børn blive bedre på pisten. 

 

Se mere på www.skimundi.dk 

 

Det er i den forbindelse også værd at bemærke hjemmesiden blivskiinstruktør - der også kaldes Snowminds http://blivskiinstruktor.dk/ Giv 1 stjerner Giv 2 stjerner Giv 3 stjerner Giv 4 stjerner Giv 5 stjerner 3,0 stjerner fra 1190 brugere

Læs mere her: http://www.skimundi.dkFlere nyheder fra: skiworldKommentarer

# 1 >> Karolinr >> 25.10.16 | Kl. 13:48
Fedt koncept at samle så mange unge til et aktivt sabbatår i udlandet!
# 2 >> Sørensen >> 25.10.16 | Kl. 12:13
Jeg har selv været med Snowminds og lærte big time
Skriv en kommentar


   Kode:

Søg i skinyheder