Indtast søgning

Skinyheder


Billigere skirejser til Østrig

20.08.12 / af skiworld / 0 kommentar(er)
Billigere skirejser til Østrig

Billige skirejser til Østrig med onlineski.dk

Østrig er kendt for storslåede muligheder for skiløb og pister i særklasse. Østrig byder på nogle af de bedste skioplevelser i Europa og er derfor også danskernes favorit, når skiferien skal planlægges.

 

Derfor er det i år væsentligt, at holde øje med Onlineski, der har taget 10 Østrigske ski-destinationer med i dette års sortiment. Som altid lover Onlineski Danmarks billigste kør selv skirejser og det bliver spændende at se, hvordan det bliver modtaget af de andre rejsebureauer, der arrangerer skirejser til Østig.

 

”Vi tror på at Danmark er en dygtig ski-nation og vi kan rigtig meget selv, når det glæder skirejser. Der er ikke behov for guider og andre fordyrende service. Dem der vil have det rene ski-produkt vil vi gøre en forskel for. Derfor kan vi også tilbyde skirejser til meget fordelagtige priser!” – Udtaler Jakob fra Onlineski og opfordre til at se priser og muligheder på onlineski.dk Giv 1 stjerner Giv 2 stjerner Giv 3 stjerner Giv 4 stjerner Giv 5 stjerner 2,9 stjerner fra 2110 brugere

Læs mere her: http://www.onlineski.dkFlere nyheder fra: skiworld


Ingen kommentarer skrevet i øjeblikket

Skriv en kommentar


   Kode:

Søg i skinyheder